Algemene ledenvergadering 2024

26 februari 2024 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van onze vereniging. 20:00 uur in de kantine van VV Warga. Naast de vaste onderwerpen als het bespreken van de notulen en de jaarlijkse controle op de financiën zal het hoofdonderwerp de laatste stand van zaken rond de renovatie van onze tennisbanen zijn.

Ledencertificaten

We hebben een extra bedrag nodig van €15.000,- in verband met een onverwachte tegenvaller rondom de fundering van de banen. We willen dit regelen met ledencertificaten. Wil je de tennisverenging helpen en op deze manier geld lenen aan de vereniging? Lees dan eerst de informatie-prospectus door en schrijf je daarna in via dit formulier.

Nieuwe banen!

Gisteravond 19 december heeft het bestuur de plannen voor het renoveren van de tennisbanen en het hekwerk gepresenteerd tijdens een extra ledenvergadering. We zijn daar al langer mee bezig en we kiezen voor een roodzand baan en een compleet nieuw hekwerk.

We hebben afgelopen weken van meerdere aangevraagde subsidies en bijdrages uit fondsen toezeggingen gekregen, waardoor we dit traject nu in kunnen zetten!

De aanwezige leden waren unaniem voor het plan en erg blij met deze ontwikkelingen. Het is de planning om voor het volgende seizoen gebruik te kunnen maken van de nieuwe banen!

Zonovergoten Buurttennis weer erg gezellig

Jawel, het is de Fricobuurt weer gelukt! Ze troeven de nummer 2 Lyts Sinia en nummer 3 De Finne af met 4 en 5 games verschil! Bedankt aan A.J. Postmus Bestratingen voor het sponsoren van de prijspakketten!


We kijken terug op een wederom een geslaagd Buurttennis 2023 en hopen volgend jaar weer de buurtteams uit Wergea en omstreken te mogen verwelkomen!

Buurttennis 2023: 9 september

Na het succes van vorig jaar, gaan we het dit jaar weer doen, volgens hetzelfde recept: Buurttennis. Dit is een tennistoernooi tussen de verschillende buurten in Wergea. Deze sportieve middag sluiten we af met een barbecue en drankje bij en in de voetbalkantine.
We spelen in teams van 4 personen (14+) en zowel leden als niet-leden mogen meedoen , als ze binnen een team maar uit dezelfde buurt komen, heren en dames maakt allemaal niet uit. Leden uit omringende dorpen mogen uiteraard óók meedoen (als “bûtenommers” team).

Het toernooi is op 9 september en start om 13:00. De barbecue begint rond een uur of 17:00. Als je niet kunt of wilt tennissen, maar wel je buurtgenoten wilt aanmoedigen of een gezellige middag wilt beleven, dan kun je ook alleen aan de barbecue meedoen.
Deelname aan het tennissen is gratis, voor de barbecue vragen we een bijdrage. De barbecue is ook voor kinderen, die krijgen een aangepast bbq-pakket.

Je kunt je opgeven voor het tennissen door een mail te sturen naar secretaris@tvwarga.nl. Zet daarin de namen van de 4 tennissers (met eventueel 1 of 2 reserve-spelers) en de naam van de buurt. Geef ook even aan wie er mee wil doen met de barbecue. Als je alleen wilt barbecueën, meld je dan ook aan via secretaris@tvwarga.nl. Geef daarin het aantal volwassen- en kinderpakketten dat je wilt bestellen, aan.

We hopen op een gezellige middag met veel teams, dus geef je snel op!

Friesland Cup 2023

Na twee jaar op rij een kampioenschap, mochten we dit jaar aantreden in de D-klasse. De eerste wedstrijd was op 11 juni in Balk tegen Gaasterland. Al snel werd duidelijk dat de tegenstander en maatje te groot was. Auke Johan en Margreet werden in de enkels kansloos gelaten. Alleen de mix werd gewonnen door Klaas en Jildou.
Door deze 4-1 nederlaag mochten we 25 juni thuis aantreden tegen Haskerhorne. In deze wedstrijd een wisselend beeld. Onze heren Robbert en George zorgden relatief gemakkelijk voor de eerste 2 winstpunten, waar de dames het moeilijker hadden. Jildou was dicht bij de eerste setwinst, maar moest die in de tie-break aan haar tegenstander laten. De tweede set ging daarna helaas snel ook verloren. De dames dubbel werd in 30 graden een echte thriller die Jildou en Sjieuwke in de 3e set met een tie-break wisten te winnen. De mix was daarna een formaliteit en werd nipt verloren, maar toen was de overwinning al binnen. Een mooie opsteker en we spelen volgend jaar weer in de D-klasse!

NL Doet klusdag 2023

Vandaag hebben we met een mooie groep leden ons tennispark (voor zover dat mogelijk was) onder een heerlijk zonnetje gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen. Na koffie met een heerlijk gebakje van bakkerij Teije de Boer, werden de handen uit de mouwen gestoken. Nadat de werkzaamheden gereed waren, hebben we nog van een heerlijke lunch genoten. Dank aan alle helpers! Hieronder een aantal sfeer-foto’s.

Algemene ledenvergadering 2023

17 maart is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van onze vereniging, We hebben de laatste jaren als bestuur een aantal zaken opgepakt waar we graag meer over vertellen: 
– activiteiten organiseren
– de banen opknappen + voorbereidingen om de banen te vervangen
– deelname aan de Friesland Cup
– sponsoren gezocht voor onder andere de winddoeken

We nodigen onze leden van harte uit om op 17 maart met zijn allen eerst in Toss-verband een balletje te slaan, waarna we ons naar de kantine verplaatsen voor de jaarvergadering. Het tossen begint om 19.00 uur en de ALV om 20.30. Na de ALV organiseren we een gezellige nazit. Er is gelegenheid om te douchen.

Voorjaarsevent/seizoensopening 1 april 2023

In september 2021 hebben we een groot jubileum tennisfeest georganiseerd, waarbij we ‘s ochtends een ouder/kind-toernooi hadden. Dit was een groot succes met veel positieve reacties. Daarom openen we 1 april onze banen opnieuw voor een (Groot-) Ouder/Kind Toernooi. Het is voor (groot)ouders (of ooms/tantes) in combinatie met een kind (t/m 12 jaar), lid of geen lid en woonachtig in Wergea of omstreken. Tijd: van 10:30 uur tot 11:30 uur.

In de middag, vanaf 13:00 uur, nodigen we onze leden (12+) uit om mee te doen aan een tennistoernooi. We gaan voor een mix van sportiviteit én gezelligheid.

Opgave kan via de contact-pagina of door een mail te sturen naar voorzitter@tvwarga.nl

Tennislessen TV Warga voorjaar 2023

Wil je graag op een leuke manier bewegen of je tennisracket weer oppakken en schaven aan je techniek, meld je dan nu aan voor de voorjaarslessen 2023 bij TV Warga of stel je eigen lesprogramma samen via Les op Maat.

De 1ste voorjaarsles staat gepland op woensdag 15 maart 2023 en deze lessenreeks loopt tot aan de zomervakantie.

Aanmelden en meer informatie, ga naar www.tennisschoollucardie.nl of neem contact op met Roland Lucardie.

Contactgegevens
Tennisschool Lucardie
info@tennisschoollucardie.nl
0629293030