Gratis tennissen tijdens Wergea Bloeit!

In 2023 heeft Wergea tijdens de allereerste editie van Wergea Bloeit laten zien hoe wij als dorp in staat zijn om de grote problemen van nu op de schaal van ons eigen dorp aan te pakken. Een week lang hebben verenigingen, bedrijven en werkgroepen uit het dorp de verbinding gezocht om samen een week vol activiteiten te organiseren, met een prachtig resultaat. Wergea Bloeit is een evenement dat gaat over samen plezier maken, gezonder leven in balans met natuur en de aarde, bewegen, gezond eten, muziek en kunst en nog veel meer.

Tennisvereniging Warga doet ook mee aan Wergea Bloeit!
Tijdens deze week stellen we onze banen open voor iedereen, lid of geen lid. Neem contact op met voorzitter@tvwarga.nl of via Contact om de banen te reserveren en voor meer informatie.