Padel in Wergea?

Padel is een relatief nieuwe sport en is in Nederland (en wereldwijd) aan een grote opmars bezig. We zien dat bij verenigingen om ons heen steeds meer padelbanen worden aangelegd en ook horen we dat er in Wergea mensen enthousiast zijn over padel.
Aangezien de technische levensduur van onze tennisbanen al verstreken is en deze binnen nu en een paar jaar gerenoveerd moeten worden, leek het ons een goed moment om te inventariseren of er animo is voor een padelbaan in Wergea.

Mocht blijken dat er inderdaad veel animo voor een padelbaan is, dan gaan we onderzoeken of er, tegelijk met de renovatie van onze banen, ook een mogelijkheid is om een padelbaan aan te leggen voor onze (toekomstige) leden.

Als je het een goed idee vindt om naast de 2 tennisbanen ook een Padelbaan aan te leggen, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of vul het formulier op tvwarga.nl in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *