Warga door naar de finale-ronde van Friesland Cup

24 juni speelden Auke Johan Postmus, Sjoukje Kalsbeek en Robbert en Marieta Kooistra in de tweede ronde van de Friesland Cup. Ze speelden in Ouwsterhaule tegen tennisvereniging De Tryegeaster. Na de heren- en damesdubbel was de stand 1-1, waarbij de 6-0 6-0 overwinning van Robbert en Auke Johan het vermelden zeker waard is. De heren-enkel was een gemakkelijke prooi voor Auke Johan. Helaas moest Sjoukje haar meerder erkennen in haar tegenstander. Dus wederom 2-2 na 4 wedstrijden en weer een allesbepalende mix-dubbel. Robbert en Marieta wilden het niet spannender maken dan nodig en trokken deze wedstrijd snel naar zich toe met een 3-2 overwinning tot gevolg!

11 september spelen we thuis in de finale-ronde tegen Joure voor een plekje in weer een klasse hoger.