TV Warga Kampioen Friesland Cup E-klasse!

Zondag 11 september werden in heel Friesland de finales van de Friesland Cup gespeeld. TV Warga had zich na de promotie van vorig jaar, knap weten te plaatsen voor de finale in de E-afdeling. We mochten aantreden tegen TC Joure met een fit en gemotiveerd team, bestaande uit Sjoukje Kalsbeek, Rixt Tolsma, Marieta Kooistra, Auke Johan Postmus, Robbert en George Kooistra. Na de herendubbel (Auke Johan en George) en de damesdubbel (Sjoukje en Rixt) was de stand in evenwicht:  1-1. De volgende partijen waren de mix-dubbel (Robbert en Marieta) en de dames enkel (Rixt). In de damesenkel was de tegenstander een maatje te groot voor Rixt, maar de mix werd door broer en zus Kooistra wel gewonnen in een spannende 3-setter. Auke Johan mocht dus het beslissende punt binnen proberen te halen. Na een sterke eerste set, die gemakkelijk naar Auke Johan ging, moest er in de tweede set een tie-break aan te pas komen. Op overtuigende wijze werd deze gewonnen. Dus weer kampioen!!! Volgend jaar mogen we het weer proberen, maar dan in de D-klasse.