Voorjaarsevent/seizoensopening 1 april 2023

In september 2021 hebben we een groot jubileum tennisfeest georganiseerd, waarbij we ‘s ochtends een ouder/kind-toernooi hadden. Dit was een groot succes met veel positieve reacties. Daarom openen we 1 april onze banen opnieuw voor een (Groot-) Ouder/Kind Toernooi. Het is voor (groot)ouders (of ooms/tantes) in combinatie met een kind (t/m 12 jaar), lid of geen lid en woonachtig in Wergea of omstreken. Tijd: van 10:30 uur tot 11:30 uur.

In de middag, vanaf 13:00 uur, nodigen we onze leden (12+) uit om mee te doen aan een tennistoernooi. We gaan voor een mix van sportiviteit én gezelligheid.

Opgave kan via de contact-pagina of door een mail te sturen naar voorzitter@tvwarga.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *