Buurttennis 2023: 9 september

Na het succes van vorig jaar, gaan we het dit jaar weer doen, volgens hetzelfde recept: Buurttennis. Dit is een tennistoernooi tussen de verschillende buurten in Wergea. Deze sportieve middag sluiten we af met een barbecue en drankje bij en in de voetbalkantine.
We spelen in teams van 4 personen (14+) en zowel leden als niet-leden mogen meedoen , als ze binnen een team maar uit dezelfde buurt komen, heren en dames maakt allemaal niet uit. Leden uit omringende dorpen mogen uiteraard óók meedoen (als “bûtenommers” team).

Het toernooi is op 9 september en start om 13:00. De barbecue begint rond een uur of 17:00. Als je niet kunt of wilt tennissen, maar wel je buurtgenoten wilt aanmoedigen of een gezellige middag wilt beleven, dan kun je ook alleen aan de barbecue meedoen.
Deelname aan het tennissen is gratis, voor de barbecue vragen we een bijdrage. De barbecue is ook voor kinderen, die krijgen een aangepast bbq-pakket.

Je kunt je opgeven voor het tennissen door een mail te sturen naar secretaris@tvwarga.nl. Zet daarin de namen van de 4 tennissers (met eventueel 1 of 2 reserve-spelers) en de naam van de buurt. Geef ook even aan wie er mee wil doen met de barbecue. Als je alleen wilt barbecueën, meld je dan ook aan via secretaris@tvwarga.nl. Geef daarin het aantal volwassen- en kinderpakketten dat je wilt bestellen, aan.

We hopen op een gezellige middag met veel teams, dus geef je snel op!