Coronanieuws 2; Jeugd mag (onder voorwaarden) weer tennissen!

Vanaf woensdag 6 mei zullen er weer tennislessen voor de jeugd worden aangeboden door Tennisschool Lucardie. Ons plan om dit mogelijk te maken is door de gemeente Leeuwarden goedgekeurd. De hygiënevoorschriften en gedragsregels zijn via de mail aan de (ouders van) leden gedeeld en wij zullen ze ook via posters op het tenniscomplex zichtbaar maken. De tennisleraar treedt tijdens de lessen op als toezichthouder (van het naleven van de regels).

Vooralsnog kunnen we alleen de jeugd-tennislessen faciliteren. Vrijspelen is voor jeugd niet toegestaan, tenzij dat aangevraagd wordt bij het bestuur en er tijdens het vrijspelen een vrijwilliger (volwassene) toezicht kan houden.

Voor volwassenen is zowel vrij tennissen als les volgen nog niet toegestaan. Ook de voorjaarscompetitie is uitgesteld naar het najaar.

Wij hopen dat er na 20 mei een verdere versoepeling gaat optreden en dat ook volwassenen weer mogen tennissen!